Η βόλτα σκύλου/ Dog walking είναι η κύρια δραστηριότητα μας και εξυπηρετούμε όλη την Αττική οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί ο πελάτης ή σε καθημερινή βάση με ένα τηλεφώνημα είμαστε στην πόρτα σας με έμπειρους περιπατητές.

dog-park

Η φιλοξενία / pet sitting μας γίνεται με 24 ώρη επίβλεψη από υπεύθυνο της εταιρίας στα αγαπημένα μας τετράποδα. Το καθένα κοιμάται και τρώει ξεχωριστά για λόγους ασφαλείας.Ημερησίως πραγματοποιούνται 4-5 περίπατοι από ειδικό χειριστή.Το πρωί και το απόγευμα γίνονται δραστηριότητες  με παιχνίδια εάν μας το επιτρέπει η υγεία του σκύλου.Τα μικρόσωμα και τα φιλικά σκυλάκια φιλοξενούνται σε εσωτερικό χώρο.Ο αγαπημένος σας φίλος γυρίζει στο σπίτι του με χαρά και αυτοπεποίθηση από την αγάπη που έχει εισπράξει.

dog-walking-HHWD

Εκπαιδευτικός περίπατος από έμπειρους ειδικούς που έρχονται στην περιοχή σας για τα μικρά προβλήματα που αντιμετωπίζετε σε μια βόλτα. Όπως για παράδειγμα θέλουμε να μην τραβάει ο σκύλος μας ή να μην γαυγίζει στα άλλα σκυλιά άνευ λόγου κι αιτίας.

dog-trainning

Εκπαίδευση/Dog training  θεωρητική και πρακτική. Εκπαιδεύουμε τον σκύλο  αλλά κι εσάς. Μεταδίδουμε την γνώση μας για να έχετε την καλύτερη σχέση μαζί του. Πάντα στον χώρο σας για να κερδίζετε χρόνο και να έχετε το επιθυμητό απoτέλεσμα.

dog-taxi-walkdog

Μεταφορά/Pet taxi για οποιοδήποτε σημείο της Αττικής ή της Ελλάδος θέλετε να πάτε με το κατοικίδιο σας.Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε εκεί που θέλετε.

Μπάνιο/Dog grooming Ο καλλωπισμός του σκύλου απαραίτητη προϋπόθεση για την υγεϊνή του δέρματος και του χώρου σας.Το μπάνιο και το χτένισμα βοηθάει να αποφύγετε τυχόν δερματικές παθήσεις ή ακόμα να παρατηρήσετε κάτι που δεν είναι ορατό με το μάτι.Ερχόμαστε και στον χώρο σας εάν το επιθυμείτε.

dog-activities-walkdog

Πάρκο σκύλου για αθλητικές δραστηριότητες , άσκηση μυαλού και σώματος σαν μια ημερήσια εκδρομή.Παίρνουμε το σκυλάκι σας από το πρωί και το επιστρέφουμε το απόγευμα. Μπορείτε να το συνοδεύετε κι εσείς οι ίδιοι.Πάντα με την επίβλεψη ενός ειδικού θα παίξει, θα τρέξει, θα μάθει καινούρια πράγματα και θα γυρίσει να ξεκουραστεί σπίτι του.

reception-dog

   

VIDEOS

STOP στην Κακοποίηση των Σκύλων

Η Σωστή βόλτα του σκύλου μου

Άνθρωπος & Σκύλος ο πιο δυνατός δεσμός!!!

   
© Hellenic Happy Walking Dog - Σιτάκης 63 , Γαλάτσι - Αθήνα, Τηλ: 2130439408-6945555788, info@walkdog.gr